E-mail: ventas@gidi-chain.com

Cadena de rodillos Birleşmesi Uygulaması

2021-11-30 13:59:56

Bir çeşit ortak araç olarak görülür. Rodillo zinciri de kendi bağlantıdır. Basit yapımım var. Rodillo zinciri birleştirdiğinizde çok kolay olduğunu göreceksiniz ve ikisini birleştirmeniz gerekmiyor.

Rodillo zincir bağlantısı yüksek sıcaklık, ıslak ve sert şartları ile çevre için kullanabilir. Yüksek hızlı ve güçlü etkiler yükü olan olay için uygun değil. Rodillo zinciri bağlantısı mükemmel simrik ve koruma şartları ile çalışmalı.

Ortak zincir bağlantısı iki roler zinciri bağlantısı, tek sırada roler zinciri bağlantısı, diş şeklinde zincir bağlantısı, nilon zinciri bağlantısı. Ölçüsü sıkıştır ve ağırlığı hafif. Ama rooler zinciri birleşmesi için yüksek ihtiyacı yok.

Gerçekten konuşurken, genellikle uzun hizmet hayatında. Çeşitli dondurulmuş yiyecek ve dehidratlı sebzeler için üretim hattı ekipmanları çiftsiz çelik zinciri ile taşımalı. Rodillo zincirleri evi, endüstriyel ve tarım makinelerine geniş uygulanır, konveyer, çizim makinesi, yazdırma makinesi, otomobil, motosiklet ve bisiklet içeriyor.


GIDI CHAIN ​​LIMITED suministrar muchos cadena de rodilloscadena transportadoraCadena de la hoja, cadena soldadacadena forjadaCadena de molino de aceite de palmaCadena de elevación,Cadena de minas y metalurgia, etc. totalizando sobre variedades 3000. y 90% de las cadenas se exportan a todo el mundo, que exportan principalmente al sudeste de Asia, Europa, América del Norte y América del Sur. Las cadenas son bienvenidas por los clientes con la excelente calidad. Nuestra empresa posee más de 100 conjuntos de equipos de fabricación avanzados y profesionales. El sistema de control de calidad perfecto y riguroso se implementa en todos los procesos, desde la compra de materiales hasta el embalaje de productos terminados. Además, hemos aprobado la certificación ISO9001: 2015 Quality Management System.


Mas detalle : www.gidi-chain.com